15.09.2015

На петтата работилница за доработка Креативките изработуваа укрсни јаки од комбинирани материјали и циркони, женски ремени, мали дамски ташнички и други креативни производи.
Обучувачката Јасмина Огнанова како и претходно ги мотивираше со идеи и туторијали. Таа им помагаше на Креативките што попрецизно и поквалитетно да ги изработат своите производи.

 

Најново