19.05.2015

За додатно да се мотивираат Креативките на четвртата работилница за плетење и везење донесоа дел од своите изработки од дома. Сплетени женски чанти од пластичен конец, минијатури на машки чорапи и калци, плетени детски играчки, накит, јаки и доработени честитки со везени апликации.
Обучувачката Соња Пљакова беше импресионирана од изработките и ги охрабри Креативките за понатамошна работа. На работилницата беа изработени повеќе изработки.

 

Најново